---

www.pldom-kalnik.hr Planinarski Dom Kalnik - Vrhunska jela i specijaliteti domaće kuhinje - autohtona jela prigorja

---
A+ R A-

Svakodnevna ponuda u Planinarcu

E-mail Ispis PDFalt

 


Tradicionalna i moderna kuhinja za svakog

 

Planinarski dom Kalnik u svakodnevnoj ponudi nudi veliki izbor jela. Gastronomska ponuda bazirana je na tradiciji i autohtonosti. U bogatom meniju nalaze se raznovrsna hladna i topla predjela, potom glavna jela - jela s roštilja, jela s ražnja, jela ispod peke, jela od divljači, jela po narudžbi... Nudi se raznovrsni izbor priloga i salata, od čega je dio priloga izvorno domaći, rađen prema domaćim recepturama, na isti način posluživano je i domaće povrće i salate. Isto tako je i svakodnevno serviran domaći kruh. Te na samom kraju u ponudi je velik izbor kolača i domaćih specijaliteta poput štrukla.


 

Poslovni ručkovi

 

Decentni i poslovično ugodni interijeri Planinarskog doma Kalnik, reprezentativna gastronomska ponuda i vrhunska usluga idealno su okruženje gdje možete na najbolji način spojiti ugodno s korisnim, poslovno sa osobnim. Predstavite poslovne planove svojim partnerima u nesmetanoj tišini koju remete samo mirisi delicija koje se izmjenjuju pred Vama. Vjerujući u stare izreke kako se važne odluke nikada ne donose na prazan želudac. Za organizaciju poslovnih ručkova i/ili večera nije potrebna prethodna najava.


 

Različite pogodnosti i svečanosti

 

Planinarski dom Kalnik za Vas organizira različite prigodne proslave. Obiteljske ručkove i večere, vjenčanja, krstitke, rođendane, promocije i slične svečanosti samo su neki od događaja koji se odvijaju u ugodnom ambijentu Planinarca. Okruženje netaknute prirode, svjež zrak i opojni mirisi delicija naše kuhinje sigurno neće ostaviti razočarane Vas ili Vaše goste.


 

Smještaj u Planinarcu

 

Planinarski dom Kalnik ima u ponudi 33 spavaćih kapaciteta. Ležajeve čine jedna trokrevetna osoba, devet dvokrevetnih soba i jedna skupna soba za smještaj 12 osoba. Redovna cijena noćenja iznosi 120,00 kn, a za planinare uz planinarsku iskaznicu svega 60,00 kn.